Sumusuon halloweenkisat 1.11.

Ensimmäiset jonkun muun kisat, missä olemme koskaan olleet! Todella hauska päivä takana.

Aamulla lähtö oli klo 9.30. Olimme (kerrankin jossain ajoissa) ensimmäisinä paikalla, joten autoimme Siiriä kantamaan esteitä. Virallisesti kisat alkoivat klo 10.00. Paikalla oli kuusi kisaajaa ja Siiri järjestäjänä.

Ensimmäisenä luokkana toimi 30cm clear round. Siinä kisasimme Ester Sirillä ja Soile Pötriksellä. Molemmille se puhdas rata tulikin, onneksi :D Seuraavaksi nokka kääntyi kohti 50-60cm luokkaa. Ester Chillalla, Soile Pötriksellä. Pötris pomppuponina nappasi 3. sijan.  Soile kisasi seuraavaksi Fossella 70-80cm tyyliluokan. Tulos oli hienosti, puhtaalla suorituksella, ensimmäinen. Seuraavana oli viimeinen esteluokka, 90cm. Edellisestä luokasta puolikuollut Soile joutui painostuksen uhriksi ja lähti luokkaan mukaan jälki-ilmoittautuneena kuuluisalla LÄPI VAAN -taktiikalla. Ratsuna toimi Fosse. Jotenkin kummasti pudotuksia tuli kuitenkin uusinnassa niin paljon, että se johti hylkäykseen. ;D

Kouluradat alkoivat. Ester oli paniikissa suunnitellut Chillan kiusaksi jonkin epätoivoisen kürin, jonka luuli osaavansa... Viimehetken panikoinneilla se jotenkin meni, ihan ok... Paitsi rata oli niin pitkä ja huonosti suunniteltu, että se unohtui osittain ja musiikkiakin oli puolet pitämmälle mitä luultiin, joten Ester joutui improvisoimaan lähes puolet. Numeroina tuli tasaisesti kaikkea väliltä 7-10.

Viimeisenä virallisena luokkana toimivat maastoesteet. Soile kisasi ne Pötriksellä, Ester taas Chillalla. Molemmilla tuli pieni pysähdyksen hetki samassa kohdassa, joka vei pari sekuntia ajasta. Soile kiri luokassa kolmanneksi ja Ester neljänneksi n. 6 sekuntia sitä pitemmällä ajalla. Luokat loppuivat ja kisojen "pääluokkana" toiminut SS Foglight Cupin tulokset julkaistiin. Siihen oli meistä osallistunut vain Ester Chillalla. Luokkina olivat toimineet 50-60cm, kür ja maastoesteet. Kolmas sija sieltä loppujen lopuksi tuli!

Aivan lopuksi oli hevosten pukukisa (Soilen Pötris Frankenstein ja Esterin Chilla Velho) ja korkeushyppyä. Lisäksi jaettiin vielä extrapalkinnot. Ester sai parhaan tsempparin palkinnon.

Kaikenkaikkiaan oli todella hauskat ja rennot kisat hyvällä porukalla. Kiitos seurasta Taija (Kht BigApple), Sini (Sintun yksärit), Hanska ja Rindi (Ratsutila BonBon) ja suurin kiitos Siirille kisojen järjestämisestä!

Sirin ja Pötriksen clear round-ruusukkeetChilla esitti velhoa halloween teemassa :)Fosse joutui kaniksi. Eikö olekkin mahtava suitsiviritelmä?!

Fossen voittajaloimi oli vähän pieni 70-80cm tyyliluokasta. Oli kisojen suurin hevonen muutenkin.

Soile kunniakierroksella


Ester ja Chilla esteillä
 
-Soile ja Ester

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tallinnan ostosten- ja kauppojen esittely

Vanhat hevoset

Soilesterin Syyskisat 2015